Котел харчоварильний електричний стаціонарний КПЕ-100
Котел харчоварильний електричний стаціонарний КПЕ-100 призначений для приготування бульйонів, овочів, гарнірів із застосуванням функціональних ємностей, а також для кип'ятіння молока і приготування перших страв, компотів, напоїв традиційним способом на підприємствах громадського харчування.
Принцип роботи котла заснований на непрямому обігріві вмісту в варочном котлі пором, який утворюється при нагріванні теплоносія в сорочці трубчастими електронагрівачами.
Такий процес обігріву повністю виключає пригорання продуктів.
Котел забезпечений автоматичним управлінням тепловим режимом роботи і захистом від "сухого ходу".
Потужність 12 кВт .;
Час розігріву води в посудині до 95 ° С не більш 50 хв .;
Робочий тиск в пароводяної сорочці 20-40 кПа .;
Номінальний обсяг - 100 л .;
Габаритні розміри:
довжина 800 мм;
ширина (глибина) 900 мм;
висота 950 мм;
Маса 80 кг.