Котел харчоварильний КПЕ - 400
Котел харчоварильний електричний стаціонарний КПЕ-400 призначений для приготування бульйонів, овочів, гарнірів із застосуванням функціональних ємностей, а також для кип'ятіння молока і приготування перших страв, компотів, напоїв традиційним способом на підприємствах громадського харчування.
Принцип роботи котла заснований на непрямому обігріві вмісту в варочном котлі пором, який утворюється при нагріванні теплоносія в сорочці трубчастими електронагрівачами.
Такий процес обігріву повністю виключає пригорання продуктів.
Котел забезпечений автоматичним управлінням з виносним пультом управління.
Матеріал - харчова нержавіюча сталь
Ємність - 400 л.
Габарити 1400 * 900 * 850 мм.
Габарити чаші - 1200 * 700 * 500 мм.
Максимальне завантаження продукту - 200 кг.
Елекктропітаніе - 380 В, 50 Гц.
Потужність - 22.5 кВт.
Маса - 180 кг.
Час нагріву до 100 ° С - 1.5 ч.